راهنمای بهینه سازی و افزایش سرعت سایت وردپرسی 1403

فهرست مطالب

راهنمای بهینه سازی و افزایش سرعت وردپرس

بهینه سازی سایت وردپرسی – بهینه سازی تصاویر وردپرس – بهینه سازی دیتابیس وردپرس – افزایش سرعت سایت – افزایش سرعت وردپرس

چه یک سایت با ترافیک بالا داشته باشید و چه یک سایت تازه تاسیس روی یک هاست اشتراکی ارزان، در هر صورت لازم است تا بهینه سازی وردپرس را جدی بگیرید تا سایت شما نهایت سرعت را داشته باشد.

این مقاله یک دید کلی از بهینه سازی وردپرس با روش های توصیه شده خاص به شما ارائه می دهد. توجه داشته باشید که این مقاله، به صورت کامل و فنی همه جوانب را در بر نمیگیرد.

اگر میخواهید یک راه حل سریع به شما بدهیم بهتر است ابتدا بخش کش وردپرس را مطالعه کنید، که میتواند راه حل اولیه برای افزایش سرعت سایت شما باشد.

اگر می‌خواهید فرآیند بهینه‌سازی کامل‌تری را شروع کنید، بهتر است به بخش چگونه سرعت وردپرس را بهبود دهیم؟ بروید.

در ادامه یک دید کلی از موضوع کارایی وردپرس و اینکه چه عواملی بر سرعت وردپرس تاثیر می گذارد؟ و حتی اینکه چگونه کارایی سایت را اندازه بگیریم؟ به شما داده می شود. بیشتر روش هایی که در این مقاله بحث شده روی تمام سایت های وردپرسی عمل می کند.

عوامل موثر بر سرعت سایت وردپرسی

چندین عامل می تواند بر سرعت سایت وردپرسی شما تأثیر بگذارد. عواملی مانند هاست یا سرور، پیکربندی وردپرس، نسخه نرم افزار های هاست یا سرور، تعداد تصاویر و سایز آنها و عوامل دیگری که در این مقاله به آنها می پردازیم.

در این مقاله به بسیاری از مهمترین عوامل کاهش دهنده کارایی سایت پرداخته شده است.

هاست یا میزبان

روش های بهینه سازی که در دسترس شماست، به نوع میزبان(هاست) شما بستگی دارد. اینکه هاست شما از نوع اشتراکی، سرور مجازی یا سرور اختصاصی باشد در میزان دسترسی شما به تنظیمات مربوط به بهینه سازی سرعت، تاثیر زیادی دارد.

هاست اشتراکی

این نوع از هاست، رایج ترین نوع هاست است. سایت شما به همراه چندین سایت دیگر بر روی یک سرور میزبانی می شوند. شرکت ارائه دهنده هاست، سرور را برای شما مدیریت می کند، بنابراین کنترل بسیار کمی بر روی تنظیمات سرور دارید.

بخش های مفید برای بهینه سازی سرعت سایت هایی که روی هاست اشتراکی هستند، عبارتند از: کش وردپرس، بهینه سازی وردپرس و بارگذاری خارجی محتوا (CDN).

سرور مجازی و سرور اختصاصی

در این روش میزبانی، شما کنترل سرور خود را در دست دارید. سرور شما ممکن است یک کامپیوتر اختصاصی باشد و یا یکی از چند سرور مجازی ساخته شده باشد که از سخت افزار فیزیکی یک کامپیوتر قوی استفاده می کنند.

نکته کلیدی این است که شما روی تنظیمات سرور کنترل دارید. علاوه بر بخش های فوق ( کش وردپرس، بهینه سازی وردپرس ) ، بخش های کلیدی و مفید برای سرورها در اینجا عبارتند از: بهینه سازی سرور و بارگذاری خارجی محتوا (CDN).

تعداد سرور ها

اگر وب سایتی با ترافیک بسیار بالا دارید، ممکن است نیاز به استفاده از چندین سرور باشد. اگر در این سطح هستید، باید از قبل تمام تکنیک های کاربردی ذکر شده در بالا را اجرا کرده باشید.

پایگاه داده وردپرس را می توان به راحتی به سرور دیگری منتقل کرد و فقط به یک تغییر کوچک در فایل پیکربندی نیاز دارد. به همین ترتیب تصاویر و سایر فایل های ثابت را می توان به سرورهای کمکی منتقل نمود (به بارگذاری خارجی محتوا (CDN) مراجعه کنید).

عملکرد سخت افزار

توانایی سخت افزاری سرور یا هاست شما تاثیر زیادی بر عملکرد سایت شما خواهد داشت. تعداد پردازنده ها، سرعت پردازنده، میزان حافظه و فضای دیسک موجود و همچنین محیط ذخیره سازی دیسک از مهمترین عوامل هستند. ارائه دهندگان خدمات میزبانی سایت معمولا هاست هایی با سخت افزار قوی تر را با قیمت بالاتر ارائه می دهند.

فاصله جغرافیایی

فاصله بین سرور شما و بازدیدکنندگان سایت نیز بر سرعت باز شدن آن برای بازدیدکنندگان تاثیر می گذارد. یک شبکه تحویل محتوا یا CDN می‌تواند فایل‌های استاتیک (مانند تصاویر) را در مناطق مختلف جغرافیایی منعکس کند تا همه بازدیدکنندگان سایت شما سرعت مطلوبی را تجربه کنند.

ترافیک سرور

میزان ترافیک روی سرور شما و نحوه پیکربندی سرور برای مدیریت بار نیز، تاثیر زیادی بر روی سرعت خواهد داشت. به عنوان مثال، اگر از روش های کش استفاده نمی‌کنید، با وارد شدن و جمع‌آوری درخواست‌های اضافی، سرعت به آرامی کم می‌شود و اغلب وب سرور یا پایگاه داده شما را خراب می‌کند.

اگر سرور یا هاست به درستی پیکربندی شود، اکثر هاست ها می توانند ترافیک بسیار بالایی را مدیریت کنند. تقسیم ترافیک بین سرورهای دیگر نیز می تواند بار سرور را کاهش دهد.

ترافیک سوء استفاده‌کننده مانند حملات Brute Force به سیستم ورود، لینک مستقیم به تصویر (سایت‌های دیگر که از صفحات پر ترافیک به فایل‌های تصویری درون هاست شما لینک می‌دهند) یا حملات DoS نیز می‌توانند بار سرور را افزایش دهند. شناسایی و جلوگیری از این حملات بسیار مهم و ضروری است.

نسخه نرم افزار و تاثیر بر سرعت سایت

استفاده از جدیدترین نرم افزار ها در هاست و سرور نیز بسیار مهم است، زیرا بروزرسانی نرم افزار ها، اغلب اشکالات آنها را برطرف می کند و عملکرد را بهبود می بخشد. همیشه سعی کنید از آخرین نسخه لینوکس (یا ویندوز)، آخرین نسخه وب سرور آپاچی، آخرین نسخه سرور پایگاه داده ( MySQL/MariaDB ) و آخرین نسخه PHP در سرور یا هاست خود استفاده نمایید.

پیکربندی وردپرس

قالبی که برروی سایت شما فعال است تاثیر زیادی بر سرعت سایت شما خواهد داشت. یک قالب سریع و سبک بسیار کارآمدتر از یک قالب سنگین گرافیکی ناکارآمد عمل می کند. همین موضوع ساده تاثیر مستقیم بر روی تعداد بازدیدکنندگان سایت شما دارد.

تعداد افزونه ها و عملکرد آنها نیز تاثیر زیادی بر سرعت سایت شما خواهد داشت. غیرفعال کردن و حذف افزونه های غیر ضروری یک راه بسیار مهم برای بهبود عملکرد سایت است.

نکته : هماهنگی قالب و افزونه ها با ارتقاء وردپرس نیز بسیار مهم است.

اندازه تصاویر

اطمینان از اینکه تصاویر پست های شما برای وب بهینه شده اند می تواند در زمان و پهنای باند صرفه جویی کرده و رتبه موتور جستجوی شما را افزایش دهد.

بعنوان مثال اگر حداکثر عرض نمایش داده شده برای تصویر اصلی نوشته ها یا محصولات شما 768 پیکسل است، سعی کنید عکس محصول یا نوشته ها را با عرض حداکثر 768 پیکسل بارگزاری کنید تا سایز های اضافی از هر عکس توسط وردپرس بصورت خودکار ایجاد نشود.

ابزار های تست سرعت و کارایی سایت

  • ابزار Google PageSpeed ​​Insights که متعلق به گوگل است، یکی از معروفترین ابزار ها برای اندازه‌گیری سرعت سایت وردپرسی شماست که اطلاعات و راه حل های دقیقی درمورد بهبود سرعت سایت شما می دهد.
  • سایت Webpagetest ابزاری برای آزمایش سرعت واقعی وب سایت از مکان ها، مرورگرها و سرعت های مختلف اتصال است.
  • اکثر مرورگر های دسکتاپ (مانند گوگل کروم و فایرفاکس) نیز ابزارهایی برای اندازه گیری سرعت سایت در خود دارند.

چگونه سرعت وردپرس را افزایش دهیم؟

حذف افزونه های اضافی وردپرس

اولین و ساده‌ترین راه برای افزایش سرعت وردپرس، حذف افزونه های غیرضروری است. همه افزونه های غیر ضروری و اضافی را غیرفعال و حذف کنید.

بهترین روش تشخیص افزونه های سنگین وردپرس

برای پیداکردن سنگین ترین افزونه نصب شده روی سایت خود، سعی کنید به طور انتخابی افزونه ها غیرفعال کرده و عملکرد وردپرس را بررسی کنید تا افزونه هایی که بیشترین اثر منفی را بر سرعت وردپرس دارند شناسایی نمایید.

اگر افزونه ای را یافتید که تاثیر منفی بسیاری بر سرعت سایت شما دارد، مستندات آن را مطالعه نموده یا به پشتیبانی افزونه پیام دهید و یا اگر نیازی به افزونه ندارید، آن را غیرفعال و حذف کنید.

بهینه سازی فایل های وردپرس

  • بهینه سازی تصاویر
    • اگر تصاویر غیرضروری وجود دارد آنها را حذف کنید یا بعنوان مثال با یک متن جایگزین کنید.
    • مطمئن شوید که تمام تصاویر برای وب بهینه سازی شده اند. از فرمت های جدید و بهینه مانند webp. استفاده کنید
  • بهینه سازی تعداد و حجم فایل ها
    • اگر میتوانید تعداد فایل های ضروری برای نمایش صفحات سایت را کاهش دهید
    • اگر هنوز از HTTP 1.1 استفاده میکنید باید چندین فایل را دریک فایل بهینه ترکیب نمایید.
    • فایل های CSS و JS را فشرده سازی کنید.

سخت افزار را ارتقا دهید

برای افزایش سرعت سایت خود می توانید از شرکت هاستینگ، سرویس های قوی تری خریداری کنید. افزایش حافظه رم یا انتقال به هاست هایی با حافظه SSD یا NVMe می تواند روش های خوبی باشد.

همچنین افزایش تعداد پردازنده یا افزایش سرعت پردازنده هم می تواند به بهبود عملکرد سایت کمک کند.

در صورت امکان، سعی کنید سرویس های مختلف سایت مانند وب سرور و دیتابیس و فایل های استاتیک را از هم جدا کرده و در سرورهای مجزا اجرا نمایید.

نرم افزار ها را بهینه کنید

مطمئن شوید که از آخرین نسخه سیستم عامل (به عنوان مثال لینوکس، ویندوز سرور)، آخرین نسخه وب سرور (به عنوان مثال آپاچی، Nginx یا لایت اسپید)، آخرین نسخه پایگاه داده (به عنوان مثال MySQL ) و آخرین نسخه PHP استفاده می کنید.

شاید شما نتوانید این کار ها را انجام دهید و نکات زیر را دنبال کنید. فقط کافی ست از ارائه دهنده هاست خود بخواهید تا آنها را برای شما انجام دهند. یک شرکت هاستینگ خوب تمام نرم افزار های شما را ارتقا داده یا سایت شما را به یک هاست ارتقا یافته منتقل می کند تا با نیاز شما مطابقت داشته باشد. همچنین میتوانید سایت خود را به یک هاست وردپرس انتقال دهید.

بهینه سازی DNS

 DNS را روی سرور وردپرس خود اجرا نکنید. از یک DNS خارجی(اکسترنال) مانند کلودفلر یا دیگر سرویس های DNS استفاده کنید. استفاده از سرویس هایی مانند کلودفلر می تواند جابجایی بین سرورهای پشتیبان را در طول تعمیر و نگهداری یا شرایط اضطراری بسیار آسان تر کند.

همچنین استفاده از DNS مجزا می تواند از برخی حملات سایبری به سایت شما هم جلوگیری کند.

اگر DNS خود را روی سرورهای خارجی(اکسترنال) میزبانی کنید، این کار باعث کاهش بار روی وب سرور اصلی شما می شود. این یک تغییر ساده است، اما مقداری از ترافیک و بار پردازنده را تخلیه می کند.

بهینه سازی وب سرور

وب سرور را نیز می توان برای افزایش کارایی پیکربندی کرد. طیف وسیعی از تکنیک ها از ذخیره سازی در حافظه پنهان(کش) گرفته تا تنظیم هدرهای(headers) حافظه پنهان(کش)، برای کاهش بار به ازای هر بازدیدکننده وجود دارد. برای بهینه‌سازی‌های وب سرور خاص خود باید در اینترنت جستجو کنید (به عنوان مثال «بهینه‌سازی آپاچی» را برای دریافت اطلاعات بیشتر جستجو کنید).

برخی از وب سرورها دارای سرعت بالاتری هستند که می توانید با کمی هزینه بیشتر از آنها استفاده کنید (مانند وب سرور لایت اسپید). همچنین چندین راه برای تنظیم وب سرور آپاچی جهت دستیابی به عملکرد بالاتر بر اساس پیکربندی هاست و سایت شما وجود دارد، به عنوان مثال استفاده از Memcache .

بهینه سازی PHP

شتاب دهنده های مختلف PHP وجود دارند که می توانند عملکرد فایل های PHP شما را به طور چشمگیری افزایش دهند. این شتاب دهنده ها نه فقط بر روی فایل های وردپرس بلکه بر روی همه فایل های PHP اعمال می شوند. برای اطلاعات بیشتر بهینه سازی PHP را جستجو کنید؛ برای مثال : APC یا OPcache .

بعنوان مثال، افزونه W3 Total Cache ، از Memcache، APC و دیگر روش های کش پشتیبانی می کند.

بهینه سازی MySQL یا MariaDB

بهینه سازی MySQL یا MariaDB به خودی خود یک هنر است. چند تغییر ساده در تنظیمات کوئری کش می تواند تأثیر چشمگیری بر عملکرد وردپرس داشته باشد زیرا وردپرس در هر درخواست کوئری های زیادی را تکرار می کند.

امروزه، با توجه به اینکه InnoDB موتور ذخیره سازی پیش فرض MySQL است، باید مطمئن شوید که از آن استفاده می کنید.

InnoDB را می توان به خوبی بهینه سازی و تنظیم کرد، برای اطلاعات و مثال های بیشتر, عبارت های زیر را جستجو کنید.

optimization mysql, mysql innodb performance, innodb optimization

برای آگاهی در مورد نحوه تبدیل جداول MyISAM قدیمی به InnoDB عبارت “mysql convert MyISAM to InnoDB” را جستجو کنید.

ذخیره سازی یا کشینگ (Caching)

افزونه های کش وردپرس

افزونه‌های کش مانند افزونه wp rocket به راحتی قابل نصب هستند و پست‌ها و صفحات وردپرس شما را به صورت فایل‌های ثابت(static) ذخیره می‌کنند. که این فایل‌های ثابت بعدا به کاربران ارائه می‌شوند و به این وسیله بار پردازشی روی سرور را کاهش می‌دهند. این کار می تواند سرعت را برای صفحات استاتیک چند صد برابر بهبود بخشد.

اگر نوشته ها یا صفحات شما محتوای پویا زیادی دارند، پیکربندی افزونه کش می‌تواند پیچیده‌تر باشد. پیشنهاد می شود این کار را به یک متخصص بسپارید تا افزونه کش را براساس ساختار وبسایت شما پیکربندی کند.

در صورتیکه میخواهید من تنظیمات افزونه کش را برای شما انجام دهم روی لینک زیر کلیک کنید و با من تماس بگیرید.

کشینگ سمت سرور

ذخیره سازی یا کشینگ وب سرور پیچیده تر است اما در سایت های با ترافیک بسیار بالا استفاده می شود. طیف گسترده ای از روش ها در دسترس هستند که بررسی همه آنها خارج از محدوده این مقاله است. اما ساده‌ترین راه‌حل‌ها با ذخیره‌سازی محلی توسط سرور شروع می‌شود، در حالی که سیستم‌های پیچیده‌تر و درگیرتر ممکن است از چندین سرور ذخیره ساز (سرورهای پروکسی معکوس) در مقابل سرورهای وب، یعنی جایی که برنامه وردپرس واقعاً در حال اجرا است، استفاده کنند.

افزودن یک حافظه پنهان opcode مانند حافظه پنهان جایگزین PHP (Alternative PHP Cache (APC)) به سرورتان عملکرد PHP را چندین برابر بهبود می بخشد.

حافظه پنهان Varnish به طور هماهنگ با افزونه W3 Total Cache کار می کند تا صفحات از پیش ساخته شده را در حافظه ذخیره کند و آنها را بدون نیاز به اجرای آپاچی، PHP و وردپرس به سرعت ارائه دهد.

کش مرورگر

کش مرورگر می تواند با کاهش تعداد درخواست ها در هر صفحه، به کاهش بار سرور کمک کند. به عنوان مثال، با تنظیم هدر های صحیح روی فایل‌هایی که تغییر نمی‌کنند (فایل‌های استاتیک مانند تصاویر، CSS، جاوا اسکریپت و غیره)، مرورگرها این فایل‌ها را در رایانه کاربر ذخیره می‌کنند. این تکنیک به مرورگر اجازه می دهد تا به جای درخواست فایل ها، بررسی کند که آیا آنها تغییر کرده اند یا خیر. نتیجه این است که وب سرور شما می تواند به جای اینکه یک فایل را دوباره ارسال کند، تعداد بسیار بیشتری درخواست را پاسخ دهد و تأیید کند که یک فایل بدون تغییر است.

آبجکت کش

آبجکت کش با صرفه جویی در کوئری ها از وب سرور شما به پایگاه داده، به سرعت بارگذاری صفحه کمک می کند. به عنوان مثال، اطلاعات تنظیمات وردپرس سایت شما باید برای هر نمایش صفحه در دسترس باشد. بدون آبجکت کش، وب سرور شما باید تنظیمات وردپرس را از پایگاه داده بخواند تا بتواند آنها را در نمایش هر صفحه مدیریت کند.

کوئری های اضافی به پایگاه داده زمان پاسخ وب سرور شما (TTFB) را افزایش می دهد و می تواند سرور پایگاه داده شما را در هنگام اوج ترافیک تحت تأثیر قرار دهد.

برای اینکه سایت شما از آبجکت کش استفاده کند، ارائه دهنده هاست شما باید نوع خاصی از سرور را به شما ارائه دهد؛ یک سرور آبجکت کش. از جمله سرورهای محبوب حافظه پنهان Redis و Memcached هستند.

از ارائه دهنده هاست خود بخواهید که در نصب و پیکربندی یک آبجکت کش مناسب به شما کمک کند.

تکنیک های بارگذاری محتوا

استفاده از شبکه تحویل محتوا یا CDN

یک CDN سرویسی است که فایل های استاتیک شما را در وب سرورهای متعددی در سراسر جهان ذخیره می کند. این کار باعث می شود کاربران شما، صرف نظر از اینکه کجا هستند فایل های استایک را سریعتر دانلود کنند و در نتیجه سایت شما سریعتر باز شود.

استفاده از CDN می تواند تا حد زیادی بار روی وب سرور شما را کاهش دهد. بارگذاری جستجو و تحویل تصاویر، جاوا اسکریپت، css و فایل‌های قالب روی یک CDN نه تنها سریع‌تر است، بلکه بار زیادی را از روی سرور وردپرس شما برمی دارد. استفاده از یک CDN همراه با یک افزونه کش وردپرس، موثرتر خواهد بود.

کلودفلر (Cloudflare) یک شبکه تحویل محتوا (CDN) محبوب است که خدمات امنیت اینترنت را نیز ارائه می دهد. خدمات این شبکه از رایگان شروع می شوند، اما استفاده از ویژگی های بیشتر آن، نیازمند پرداخت هزینه می باشد.

کلودفلر یک CDN با هزینه ثابت است، به این معنی که این شبکه به جای دریافت هزینه بر اساس میزان استفاده، بر اساس تعداد ویژگی‌های به کارگیری شده هزینه دریافت می کند.

محتوای ثابت (استاتیک)

هر فایل ثابت یا استاتیک را می توان در سرور دیگری بارگذاری کرد. به عنوان مثال، هر تصویر ثابت، جاوا اسکریپت یا فایل CSS را می توان به سرور دیگری منتقل کرد. این کار یک تکنیک رایج در سایت هایی با بازدید بسیار بالا (گوگل، فلیکر، یوتیوب و غیره) است، اما می‌تواند برای سایت‌های کوچک‌تر نیز مفید باشد.

برخی از وب سرورها برای ارائه فایل‌های استاتیک بهینه‌سازی شده‌اند و می‌توانند کارآمدتر از وب سرورهای پیچیده‌تر مانند آپاچی کار کنند، برای مثال lighttpd.

نام میزبان های چندگانه (Multiple Hostnames)

همچنین می‌توان با تقسیم فایل‌های استاتیک بین نام میزبان های چندگانه، بهبودهایی در کاربری ایجاد کرد. اکثر مرورگرها فقط 2 درخواست همزمان به یک سرور می دهند، بنابراین اگر صفحه شما به 16 فایل نیاز دارد، هربار 2 درخواست در یک زمان ارسال خواهد شد. اگر آن را بین 4 نام میزبان پخش کنید، هر بار 8 درخواست در یک زمان ارسال خواهد شد. که این کار می تواند زمان بارگذاری صفحه را برای کاربر کاهش دهد، اما همچنین می تواند با ایجاد درخواست های همزمان بیشتر، بار سرور را افزایش دهد. همچنین، معروف است که “لوله گذاری” (pipelining) اغلب در صورت استفاده بیش از حد می تواند اتصال اینترنت بازدید کننده را اشباع کند.

بارگذاری تصاویر راحت‌ترین و ساده‌ترین نقطه برای شروع است. همه فایل های تصاویر را می توان به طور مساوی بین سه نام میزبان تقسیم کرد (مثل assets1.yoursite.com، assets2.yoursite.com، assets3.yoursite.com). با افزایش ترافیک، این نام میزبان ها می توانند به سرور شما منتقل شوند.

توجه: از انتخاب نام میزبان به صورت تصادفی خودداری کنید زیرا این امر بر کش مرورگر تأثیر می گذارد و منجر به ترافیک بیشتر می شود و همچنین ممکن است جستجوهای DNS بیش از حد ایجاد کند که جریمه عملکردی را به همراه دارد.

به همین ترتیب، هر فایل جاوا اسکریپت و CSS استاتیک را می توان در نام هاست یا سرورهای جداگانه بارگذاری کرد.

فشرده سازی

روش‌های مختلفی برای فشرده‌سازی فایل‌ها و داده‌ها در سرور شما وجود دارد تا صفحات شما سریع‌تر به مرورگرهای خوانندگان تحویل داده شود. اکثر افزونه های کش پشتیبانی از رویکردهای رایج برای فشرده سازی را پشتیبانی می کنند.

افزونه W3 Total Cache از Minify و Tidy برای فشرده سازی و ترکیب برگه های استایل و فایل های جاوا اسکریپت شما پشتیبانی می‌کند. همچنین از فشرده سازی خروجی مانند zlib پشتیبانی می کند.

فشرده سازی فایل های رسانه ای – یعنی تصاویر – نیز مهم است. افزونه Smush pro می تواند در این مورد کمک کند.

بهینه سازی پایگاه داده وردپرس

پاک سازی پایگاه داده

افزونه WP Optimize می تواند به شما کمک کند تا درهم ریختگی اضافی را در پایگاه داده خود کاهش دهید.

همچنین می‌توانید به وردپرس دستور دهید تا تعداد بازبینی‌هایی را که پست‌ها و صفحات شما را ذخیره می‌کند به حداقل برساند.

کاهش تنظیمات بارگذاری شده خودکار وردپرس

تنظیمات بارگذاری شده خودکار، تنظیمات پیکربندی افزونه ها و قالب هایی هستند که با هر بار بارگذاری صفحه در وردپرس به طور خودکار بارگذاری می شوند. هر افزونه و قالب گزینه های خاص خود و اینکه کدام گزینه به صورت خودکار بارگذاری شود را تعریف می‌کند. داشتن تنظیمات بارگذاری شده خودکار زیاد، می تواند سرعت سایت شما را بسیار کاهش دهد. به طور کلی، باید سعی کنید تنظیمات بارگذاری شده خودکار سایت خود را زیر 800 کیلوبایت نگه دارید.

به طور پیش فرض، تنظیمات بارگذاری شده خودکار در جدول wp_options ذخیره می شوند. بارگذاری خودکار را می توان به صورت گزینه به گزینه در این جدول خاموش کرد.

اگر از آبجکت کش استفاده می‌کنید، این تنظیمات (خواه بارگیری خودکار شده باشد یا نه) سریع‌تر و کارآمدتر بارگیری می‌شوند.

سخن پایانی

بهینه‌سازی وردپرس و افزایش سرعت سایت نه تنها تجربه کاربری را بهبود می‌بخشد، بلکه تأثیر مستقیمی بر رتبه‌بندی سایت در موتورهای جستجو دارد. اگر به دنبال یک سایت سریع‌تر و کارآمدتر هستید، می‌توانید این مسئولیت را با خیالی آسوده به ما بسپارید. با تجربه و تخصص در بهینه‌سازی وردپرس، ما به شما کمک می‌کنیم تا سایتتان به بهترین عملکرد ممکن دست یابد. برای شروع همکاری، کافیست با ما در ارتباط باشید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *